De fineste julegavene

Annonse

fotobok fotoknudsen

I år har jeg funnet den ultimate julegaven. Jeg har laget den selv, og jeg vet den vil vekke gode følelser hos mottakeren. Ungene mine er ikke bare det fineste i mitt liv, men også en kilde til glede for sine besteforeldre, tanter og onkler. Det er gjennom ungene vi ser hvor fort tiden går, og det er først etter at jeg ble mamma jeg har begynt å mimre på daglig basis. For det er vel flere enn meg som sukker lettet ut når ungene endelig har sovnet for kvelden, for så å begynne å scrolle gjennom bilder av dem på mobilen?

Aldri før har vi tatt så mange bilder, men til nå har de ligget i en digital sky. Å samle våre beste minner i en bok fra fotoknudsen er den fineste gaven jeg har investert i til familien. Tykke, gode ark. Et boksomslag i lin. En opplevelse å bla gjennom. Dette er uten tvil verdens beste bok – for oss.

Har du lyst til å lage din egen fotobok, får du nå 30 % rabatt ved å bruke koden SONIAJUL. Tilbudet gjelder for alle fotoknudsen-produkter frem til 22. november.  

fotobok fotoknudsen

For min del er ikke julegavehandel en stor del av julen. Det er kun noen få utvalgte jeg velger å gi noe til på julaften. Bare tanken på å stresse rundt og stå i lange køer, gjør meg svett. Jeg får også vondt i magen av å tenke på hvor mange unødvendige «ting» som shoppes hver jul. Folk flest kjøper seg jo det de trenger selv. Derfor er jeg tilhenger av å heller gi noe hjemmelaget til de aller nærmeste. Noe som gir ekte glede. En krukke med syltetøy eller en opplevelse. En fotoknudsen-bok eller –kalender, er en slik gave. Den minner oss om det som betyr mest i livet. Dessuten lager du gaven enkelt selv mens du koser deg hjemme i joggebuksa med en kopp te.

fotobok fotoknudsen

Du mimrer mens du setter sammen sidene, som du vet vil berøre de som skal se dem. Minnene boka rommer vil bli kjærere og kjærere etterhvert som tiden går. Tanken på hvor slitte disse sidene skal bli, hvordan hendene til de som skal bla i den skal vokse eller bli skrukkete, gir meg klump i halsen.

Kalenderen fra fotoknudsen er også en fin påminnelse om månedene som går og hvor takknemlige vi bør være for tiden vi har sammen. Mye endres på bare ett år når man har små barn, og for meg blir det ekstra tydelig når man har minnene hengende fremme.

Hos fotoknudsen kan du også designe dine egne julekort. Bruk koden SONIAJUL for å  få 30 % rabatt på alle fotoknudsen-produkter. Tilbudet gjelder frem til 22. november.

fotobok fotoknudsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *