Den ultimate appen for travle mødre

Annonse

Flipp

Etter at jeg forlot magasinbransjen og gikk over til digital formidling av innhold, har jeg kjøpt svært lite blader. Før følte jeg meg forpliktet til å holde meg oppdatert på alt innen print, siden deler av jobben min bestod av å gå gjennom hver eneste side i magasinet jeg jobbet i og passe på at vi leverte på alle fronter.  Etter flere år med bladtørke, har jeg i det siste kjent på trangen til å begynne å lese magasiner igjen. Ikke som en del av jobben, men for kosens skyld. Det har likevel ikke blitt til at jeg har abonnert på noe, fordi jeg har vært usikker på hva jeg skal velge. Og på butikken har jeg som oftest mer enn nok med å prøve å finne ut hva vi skal ha til middag den uken.

Men nå! Nå har jeg oppdaget den mest geniale måten å finne tilbake til magasinkosen på. Jeg må innrømme at jeg hadde hørt om Flipp-appen tidligere, men det var først etter å ha prøvd den selv at jeg innså hvor deilig det faktisk var å kunne velge og vrake i magasiner rett fra sofaen.

Jeg anbefaler virkelig å prøve Flipp gratis i 30 dager. Blir du like fornøyd som meg, betaler du kun 99 kr. per måned (ordinærprisen er 129 kr. måneden). 

Med Flipp får du tilgang til 300 blader fra 50 forskjellige titler fra Norge, Sverige og Danmark. Du kan med andre ord finne frem til noe som interesserer akkurat deg. For meg, som er i gang med totalrenovering av hus og som etter travle småbarnsår trenger påfyll av matinspirasjon, har det vært gull å ha tilgang til flere interiør- og matmagasiner. Kamille, Det Nye, Eurowoman har jeg også tittet i – og det har faktisk vært overraskende inspirerende å bla i motemagasiner igjen.

At bladene kan lastes ned slik at du også kan lese dem når du ikke er tilkoblet nett er veldig praktisk, spesielt om du reiser mye med jobben slik jeg gjør. Artikler kan også bokmerkes slik at du enkelt finner tilbake til plagg, oppskrifter, intervjuer eller bilder du vil se på igjen. Flipp-abonnementet har ingen bindingstid, og du kan være pålogget fra hele fem enheter. Det betyr at hele familien kan ha glede av abonnementet. Du kan scrolle deg gjennom mange ulike titler, alt fra tegneserier til teknologi, så her er det virkelig noe for alle.

Flipp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *