En ny favoritt i heimen

Annonse

navnelapper

For første gang i mitt liv har jeg bestilt navnelapper til ungene mine. Tidligere har jeg assosiert navnelapper med cheesy design i rosa og blått med prinsesser og pirater på. Jeg har derfor tenkt at tekstiltusj har vært det riktige for oss. Men det var helt til jeg ble bedt om å sjekke ut Askeladden Navnelapper. Snakk om å bli positivt overrasket!

navnelapper

Hos Askeladden Navnelapper kan du designe dine helt egne, unike navnelapper og kombinasjonsmulighetene er uendelige. Man kan også bestille ferdige temapakker, men for en estetiker som meg var det gøy å kunne sette et personlig preg på lappene til barna.

navnelapper

Man kan velge alt fra Disney-figurer til Peppa Gris og Mummi, men for min reptilelskende fireåring var det en drøm å kunne få navnelapper med øgler på. Datteren min på to, har enn så lenge fått fine 70-tallsinspirerte navnelapper som matcher garderoben. Men etterhvert som hun blir eldre, skal hun få navnelapper med et mer personlig preg og søte favorittfigurer hun også.

navnelapper

Jeg bestilte også minilapper til begge barna. Dette er supersøte, små navnelapper som er perfekte å feste på plagg med mindre merkelapper på tøyet eller på hårspenner, leker og annet utstyr. Å ha sine egne «klistermerker» med navnet sitt på var stor stas for begge barna, så jeg kommer nok til å bli påminnet om å merke både det ene og det andre – spesielt alle favorittlekene deres.

navnelapper

Det beste av alt er hvor enkelt det er å feste lappene fra Askeladden Navnelapper. De trenger ikke å strykes på. De klistres bare rett på innsydde merkelapper eller vaskeanvisninger på plaggene. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har vært den aller beste til å merke barnas tøy tidligere, selv om vi har flere tekstiltusjer i hus. Helt sikkert til stor frustrasjon for de fantastiske barnehageansatte som faktisk aldri har rotet bort et eneste plagg, men nå blir det full skjerpings fra vår side!

navnelapper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *