Fem motefavoritter

Annonse

julebord antrekk

Alle bildene er tatt av fotograf Magnus Westerlund hos Hotel Bristol i Oslo.

Som dere kanskje har sett, har jeg i samarbeid med  VG og VIC gitt tips til hvordan man kan pynte seg til alle julefestene som står for tur de kommende ukene. Jeg er glad i klassiske plagg med lang levetid, og synes det er bedre å investere i få, tidløse plagg enn å shoppe ny billigkjole til hver fest. Det er en stund siden sist jeg var i en VIC-butikk, og jeg ble veldig positivt overrasket over både merkeutvalget, materialene og snittene de har. Derfor vil jeg gjerne tipse dere om noen av favorittene jeg fant her på bloggen også.

1. Mørkt blomstermønster

julebord antrekk

Kjole fra InWear, 1300 kr. Øredobber fra Snö of Sweden, 299 kr. Halskjeder fra Snö of Sweden, 299 kr. pr. stk. Alt finnes hos VIC.

Blomstermønster er ikke forbeholdt sommeren. Denne sesongen florerer det av blomster i støvete, dempede fargetoner. Denne kjolen har flydd ut av butikkhyllene, og det skjønner jeg godt. VIC har bluse i samme mønster også, som er fin til både bukse og skjørt. Dette er farger man ikke blir lei av! Halskjedene og øredobbene på bildet forelsket jeg meg helt i – perfekte til både hverdags og fest.

2. Eksklusive bruntoner

julebord antrekk

julebord antrekk

Jumpsuit fra BLU, 1.999 kr. Veske fra Pourchet, 799 kr. Øredobber fra Snö of Sweden, 249 kr. Armbånd fra Snö of Sweden, 299 kr. Halskjeder fra Snö of Sweden, 299 kr. pr. stk. Alt finnes hos VIC.

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg er svak for bruntoner og 70-tallsreferanser. Derfor falt jeg umiddelbart for denne jumpsuiten. Den myke veluren og glødende bruntonen får antrekket til å ose av 70-tallsglam. Jumpsuiten er veldig flatterende på, og ikke minst behagelig. Noe av det viktigste for meg når jeg pynter meg, er å finne komfortable plagg. Føler man seg ubekvem, synes det godt.

3. Ruter til mannen

festantrekk menn

Fotografen Magnus Westerlund stilte som modell også. Skjorte, 799 kr. Genser, 899 kr. Bukse, 999 kr. Alt fra Mario Conti/VIC.

Det er høytid for fest, men det er ikke alle tilstelninger som krever dress og slips. Jeg foretrekker en tidløs stil på menn også. Samtidig synes jeg det er fint å ha noe som skiller seg litt ut. Med rutete buksen blir dette festantrekket hakket mer spennende. Buksen kan kombineres til flere ulike antrekk, og dessuten er ruter svært trendy denne sesongen. En god investering, spesielt fordi dette mønsteret er en klassiker som alltid kommer tilbake til motebildet.

4. Den perfekte teddy-kåpen

teddy kåpe

Kåpe fra Donna/VIC, 1.299 kr. 

Jeg har lenge lett etter den perfekte teddykåpen. Fordi jeg er så lav, synes jeg ofte de blir for store i fasongen. Fargetonen må også være riktig, og jeg er litt kresen når det kommer til bruntoner på yttertøy. Denne var helt perfekt, og ble derfor kjøpt på flekken. Jeg kommer til å bruke den både med og uten belte i livet for å variere uttrykket.

5. Trendy tilbehør

billig hårbøyle

Hårbøyler fra Rosenvinge/VIC, 199 kr. pr. stk.

Man trenger ikke å gå i dyre ting fra topp til tå for å få en stil som ser eksklusiv ut. Har man investert i et tidløst plagg, kan det være fint å sprite det opp med litt rimeligere tilbehør. Disse trendy hårbøylene har tatt helt av denne sesongen, og VIC har mange fine varianter å velge mellom til en rimelig penge. Min favoritt er den sennepsgule til venstre!

4 thoughts on “Fem motefavoritter

  1. Å så kjempefine tips, helt mine farger. Har en veldig lik kjole som den første her og sennepsgul fløyelshårbøyle, blir litt blind på hva en har i skapet, så tusen takk for tips. Veldig lekker den jump suiten og kåpen også, må sjekke de ut, og så trenger jeg de halskjedene , ha en super kveld vakre du.

    1. Så hyggelig at det falt i smak! Ingenting er bedre enn å gjenoppdage noe man allerede har hengende. Smykkene er kjempefine, og står på ønskelisten min til jul. Kåpen måtte jeg bare kjøpe der og da 🙂 Ha en fin kveld du også.

  2. Hei!
    Så nydelige klær, har helt glemt klesbutikken «Vic», takk for tipset ? synes du er den bloggeren (om jeg kan kalle deg det) med desidert best smak!

    Jeg skulle gjerne hatt litt tips til pynting til jul (juletre, borddekkning osv). Skal ha jul hjemme hos oss for første gang, skal jo selvsagt kjøpe endel nytt, men har ikke så lyst å kjøpe altfor mye duk, pynt, nips etc som jeg kun får brukt denne ene dagen/er par dager (slik jeg tenker om en rekke av høytiden). Virker som om du og har et bevisst forhold til hva man kjøper og tenker gjenbruk og allsidighet ?

    1. Tusen takk for veldig hyggelig melding. Og beklager så mye for at jeg ikke har fått svart før. Mitt aller beste tips er å stikke innom bruktbutikkene. De har litt av hvert der når det kommer til julepynt, for å si det sånn, men man kan virkelig gjøre noen gode funn også. Selv er mine julefavoritter kjøpt brukt, og jeg synes den litt nostalgiske pynten passer best inn hjemme hos oss. Ellers foretrekker jeg julepynt som er inspirert av naturen, med beige- og bruntoner, og ikke for mye rødt. Linduker pyntet med kongler og servise i litt rustikk keramikk, oser like mye jul for meg som røde juleblomster osv. Hageland-butikkene har faktisk litt fine ting å som kan passe inn i de fargetonene. Så lenge man klarer å lage det litt varmt, lunt og rustikk, tenker jeg det er jul nok 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *