Et «must» for alle småbarnsfamilier

Annonse

Etter at jeg ble mor, føler jeg virkelig at tiden flyr. Men for hver årstid og hver måned som passerer, sitter jeg igjen med mange flere minner enn tidligere. Snømannen vi bygde i januar, hestepannekakene vi lagde i februar og all påskekosen i mars. Slik fortsetter året. Fotobøkene fra fotoknudsen er den perfekte måten å samle disse små øyeblikkene på. Øyeblikk man ikke får tilbake, men som blir de kjæreste minnene – om man klarer å ta vare på dem..

Med rabattkoden SONIA2019 får du hele 40% på alle fotobøker fra fotoknudsen frem til 3. mars.

Vi har bestilt fotobøker fra fotoknudsen tidligere. Og siden det er så enkelt og går så raskt med alle funksjonene deres, har det blitt en fast tradisjon. Bare på noen få minutter kan fotoknudsens geniale Smart Assistent plukke ut dine fineste bilder, sette sammen bildene som passer best sammen og lage forslag til sideoppsett. Etterpå kan du kose deg med det som faktisk er gøy, nemlig å gjøre de tilpasningene du måtte ønske og sette ditt personlige preg på boken.

Denne gangen benyttet vi oss av Årbok-clipartsene for å lage en bok med bilder fra hver måned i 2018. Vi bestilte størrelse L i kvadratisk format. Og den er perfekt å bla i for ungene, som også synes det er stas å mimre tilbake til alt vi gjorde i året som gikk. Arkene er tykke og har en overflate som tåler små barnehender. For 3-åringen er det bursdagsfeiring og badebilder som er det gjeveste å se på akkurat nå. 1-åringen bruker årboken som pekebok. Selv blir jeg rørt av å se på hvor mye ungene mine har vokst på ett år, og hvor mye glede de gir meg i hverdagen. En påminnelsene om å nyte hver dag og hver fase, selv om de til tider er slitsomme. Gode følelser fra perm til perm gir i alle fall meg en liten boost. Dette er virkelig en fin gave til hele familien!

Har du lyst til å lage din egen fotobok fra fotoknudsen og få 40% rabatt, må du huske å bruke koden SONIA2019. Tilbudet gjelder frem til 3. mars. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *