Mini-guide: Yttertøy til barn

Annonse

I løpet av de snart fire årene jeg har vært småbarnsmamma, er de vann- og vindtette skall- og vindfleece-jakkene fra Polarn O. Pyret de desidert beste investeringene vi har gjort på klesfronten. Jeg har alltid hatt interesse for klær, men da jeg ble mor måtte jeg sette meg inn i en helt ny verden. Å kle barn handler ikke om hva som ser bra ut, men å finne plagg som legger til rette for lek og fri utfoldelse. Målet er at de skal kunne sette seg i sølepytter, stå på kne på asfalten og rulle i gresset uten å bli hemmet av det de har på seg. For meg er også gjenbruk viktig, og derfor prøver jeg å finne kvalitetsplagg som lillesøster kan arve.

Fordi Polarn O. Pyret er opptatt av de samme verdiene, kan jeg med god samvittighet anbefale plaggene deres videre til andre foreldre. Mange norske barn, mine inkludert, tilbringer mye tid i barnehagen. De er ofte utendørs, og for meg er det betryggende å vite at de har det de trenger for å holde seg varme og tørre under lek. En bonus er at plaggene også ser bra ut og kommer i alle regnbuens farger! I videoen over får du en liten innføring i vindfleece og skallklærne til Polarn O. Pyret og hvorfor jeg liker dem så godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *