Halloween i siste liten

Halloween bord

Jeg hadde store planer om å lage flere kule Halloween-retter som skulle legges ut på bloggen, men tiden strakk ikke til. Slik er det stort sett når det skal stelles i stand til fest også. Det er mye jeg skulle gjort og mange kreative ideer som ikke blir prioritert og gjennomført. Heldigvis har jeg blitt flinkere til å nøye meg med enkle løsninger etter at jeg ble mamma. Denne gangen ble det ost og tilbehør. En kjapp tur på matbutikken og noe småpynt fra en billigbutikk var alt som skulle til. Resten fant jeg i kjøkkenskapene, som heldigvis er fulle av allslags krimskrams. Jeg har en enkel, litt bohemsk stil, og vil gjerne at den skal gå igjen når jeg pynter til ulike anledninger eller høytider. Da slipper jeg å kjøpe så mye nytt hele tiden. Dessuten blir det mye mer personlig enn om jeg hadde fullt bordet til randen med typisk Halloween-pynt.

Halloween bord

Enkel mat
Druer, bjørnebær og fiken er mine favoritter til ost. Jeg må ha litt ekstra sødme også. Fikensyltetøyet kjøpte jeg på matbutikken. For å få det til å se litt mer rustikt og hjemmelaget ut, satte jeg krukken i varmt vann for å fjerne etiketten som var klistret på. Honningnøtter, god kjeks og litt timian må også til. Osten fant jeg i 40%-kurven i ostedisken. Et godt tips om man vil spare penger og redusere matsvinn.

Gamle skatter
Fatene med blomster er kjøpt i en bruktbutikk. De store fatene er fra Diesel x Seletti. Duken har jeg kjøpt i Peru. Jeg prøver å tenke gjenbruk også når det kommer til borddekorasjon. Disse favorittene kan kombineres på utallige måter og skape veldig mange forskjellige uttrykk.

Litt nytt
Som oftest er det bare noen små elementer som skal til for å skape den riktige stemningen, og alt trenger ikke å være nytt. Ubehandlet tre, en røff duk og detaljer i gull, skaper den perfekt rammen for et litt bohemsk Halloween-bord. Hodeskallen, gresskaret og småblomstene kjøpte jeg hos Nille. Alle disse elementene kan brukes igjen og kombineres på nye måter til senere anledninger.

Halloween bord

2 thoughts on “Halloween i siste liten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *