Her shopper jeg til barna

Apolina kids fall

Hvor jeg handler klær til barna, er et av spørsmålene jeg får oftest. Det var også et av spørsmålene som gikk igjen under spørsmålsrunden jeg nylig hadde på Insta-stories. Jeg har vært usikker på om jeg skal svare. Mest fordi jeg ikke ønsker å gjøre barna mine til stilforbilder, og litt fordi jeg ikke vil å gi dere feil inntrykk av hva som er viktig for meg når jeg kler barna mine. Deres komfort er det eneste som egentlig betyr noe. Behagelige, pustende materialer og plagg man kan bevege seg i. Det er det som går igjen. Og nøytrale farger og tidløse snitt. Mange plagg har vi kjøpt brukt. Noen har vi arvet. Det som er nytt, har likevel gjerne et nostalgisk preg over seg. Og jeg er opptatt av å kjøpe plagg som begge kan bruke. Dette er ikke en oppfordring til å kle barna dine på den ene eller andre måten. Grunnen til at jeg velger å svare på spørsmålet, er fordi jeg ønsker å komme med tips til de som gjerne vil ha det.

Misha & Puff

misha puff fall

Misha & Puff lager deilige og tidløse strikkeplagg som man aldri blir lei av, og som passer til alt. Når strikkeplaggene blir for små, er de fine arvegaver til familie og venner. De har også mange fine og behagelige basic-plagg med et nostalgisk preg.

Zara

zara barneklær

Zara har ofte joggebukser og gensere i myk bomull og nøytrale fargetoner. Jakker som passer til finere anledninger, kjøper jeg som oftest her. Min sønn er kresen når det kommer til passform på fottøy, men er ofte fornøyd med joggeskoene herfra. Det er enkelt å returnere til nettbutikken, som er praktisk for oss som ikke bor i en by med Zara-butikk.

Joha og Lillelam

joha lillelam beige

Ullundertøy er definitivt det barna mine går mest i. Deilig å både leke og sove i! Jeg velger ofte farger som beige, sand og brunt fordi det passer godt til resten av garderobene deres. Plaggene til venstre er fra Joha. Plaggene til høyre er fra Lillelam. Merker man finner i mange barnebutikker.

Apolina Kids

apolina kids fall

Apolina Kids lager slitesterke bomullsplagg med broderier som minner meg om både skandinaviske og søramerikanske tekstiltradisjoner. Plaggene passer perfekt over ullundertøy, og vinterluene har alltid tykt, mykt fôr på innsiden. Gode størrelser som holder lenge – plaggene endrer bare litt passform. Kolleksjonene blir fort utsolgt, så følg med på lanseringsdatoer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *