Oppskrift: Sopp-bruschetta

Jeg er tilbake på Matkanalen de kommende ukene for å vise dere flere av mine favorittretter. Første episode er allerede ute på Snapchat, og der bruker jeg en miks av kantarell- og aromasopp som topping på en skikkelig digg bruschetta.

Om sommeren sverger jeg til bruschetta med tomat og vannmelon, men om høsten trenger jeg noe som metter mer. Dette er en enkel rett som går raskt å lage og som har mye smak!

Dette trenger du:
150 gram sopp
2 sjalottløk
1-2 ss hakket salvie
1 hvitløksfedd
3 toppede ss ricotta
1 ts honning
1 ss saft av sitron
4-5 skiver landbrød
Olje
Smør
Salt
Pepper

Slik gjør du:
1. Smak til ricotta-osten med sitron, honning og en klype salt.
2. Stek brødskivene i god olivenolje og gni dem inn med et fedd hvitløk.
3. Finhakk sjalottløk og stek i rikelig med smør mens du skjærer opp soppen.
4. Ha enda mer smør i (ikke vær blyg) og stek soppen med løken.
5. Hakk opp salvien og bland inn.
6. Smør ricotta-blandingen på brødskivene og topp med soppblandingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *