Oppskrift: Vegansk smoothie bowl

vegansk frokost

Jeg er ikke veganer, men av etiske årsaker prøver jeg å eksperimentere meg frem til flere veganske oppskrifter slik at jeg i alle fall får kuttet litt ned på bruken av animalske matvarer. Dette er en av favorittene til nå. Ikke bare går den superfort å lage, men den er også mettende. Jeg er ingen kostholdsekspert, så jeg skal spare dere for en tale om hvor sunn den er, eller hva den gjør med hud og hår. Grunnen til at jeg spiser den, er at den er dødsgod!

1 avokado
1 eple
3 håndfuller spinat
1 håndfull skåldede mandler
1 lime (saften)
1-2 dl eplejuice
Blader fra en myntekvast

Blend alt. Pynt med det du måtte ha i skapet. Her har jeg strødd på mandler, gresskarkjerner, chiafrø, kakaonibs og bjørnebær.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *