Shopping: De beste kuppene akkurat nå

beige strikk

Bukse fra Gina Tricot, 299 kr. Genser fra H&M, 399 kr. Sko fra Mango, 899 kr.

Som dere kanskje har fått med dere, elsker jeg beige- og bruntoner. Etter at jeg fikk barn har komfort også blitt ekstremt viktig. Jeg orker ikke ting som strammer over magen, klør, er vonde å sitte på huk eller løfte i.

To av favorittplaggene mine akkurat nå er denne buksa og genseren – koseklær som man faktisk kan gå med utendørs også. Matchende vintersko har jeg akkurat klikket hjem også. Jeg har lenge vurdert de fine Diemme-skoene, men prislappen på 3.700 har stoppet meg. Disse budsjettvariantene ser minst like fine ut.

kasjmir genser

Veske fra Fendi hos TheRealReal.com, 2.349 kr. Skjørt fra Zara, 199 kr. Genser i kasjmir fra H&M, 1.299 kr. Støvletter fra Zara, 799 kr.

Også når jeg skal pynte meg, vil jeg har komfort. Kasjmir er verdt å investere i, og det samme er disse tidløse støvlettene. Det er nok flere enn meg som har siklet på Fendi-veskene som passer rett inn i høstens fargepalett. På TheRealReal.com selger de mange fine brukte skatter til bra priser. Det er svært sjelden jeg oppdaterer veskesamlingen, men  mulig jeg gjør et unntak nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *