Shopping: Et nytt hjem

varm minimalisme

beige sofa bolia

Øverst fra venstre: Fargen Devine fra Jotun Lady. Sengetøy fra H&M, 999 kr.  Bord fra Zara Home, 1.409 kr. Teppe fra Zara Home, 1.881 kr. Tørket pampagress fra Trouva.com, 149 kr. Fargen Soothing Beige fra Jotun Lady. Marmorflis fra Tone of Tiles, 37 kr. pr. flis. Vase fra Fruugo.no, 389 kr. Sofa fra Bolia, ca. 52.000 kr. (Følg med på Bolia-salg. Vi kjøpte denne sofaen til halv pris)

Inntil nylig bodde vi et moderne funkishus, som var nesten helt nytt da vi kjøpte det i 2016. På mange måter det perfekte familiehjemmet. Likevel bestemte vi oss for å selge det. Uten å ha et nytt sted å flytte til. Mens vi har leid, har vi lett etter et nytt sted å bo. Målet er å skape et hjem vi føler oss hjemme i. For oss ble funkishuset vi bodde i for kaldt. Selv om vi begge er svake for nordisk minimalisme, vil vi også ha varme fra sørlige strøk. Noe som gjenspeiler vår familie. Nå har vi kjøp et renoveringsobjekt – og jeg klør i fingrene etter å starte med arbeidet som ligger foran oss. Og ikke minst å komme hjem til omgivelser som gir ro i sjelen. Stilen vi ønsker oss skal prege både fasade og interiør, og jeg kommer selvsagt til å dele mye av prosessen med dere her. Over finner dere et lite utvalg av det jeg drømmer om.

12 thoughts on “Shopping: Et nytt hjem

 1. Gleder meg til å følge med på dette Sonia ? Knallkjekt med sånne prosjekt. Gi gjerne lyd om det er noe jeg kan bidra med ?? Lykke til. Dette blir garantert bra!

   1. Ikke hus denne gangen men et eldhus ved hytta på Vågslid. Et eget bygg som skal inneholde åpen gruve, langbord og kjøkken ? Et sted for å samle venner og unger på afterski ?

 2. Er huset gammelt så vil jeg anbefale deg å sjekke ut nettsiden byggogbevar.no Mange fine tips, ideer, råd og veiledning. Lykke til!

 3. Hei! Tror kanskje du har kjøpt barndomshjemmet mitt i Ramsdalen?
  Mye å ta fatt på, men god atmosfære og mye kjærlighet i veggene der.
  Masse lykke til med prosjektet??

  1. Tusen takk! Det stemmer nok. Gleder oss til å komme igang. Vi skal gjøre mye, men kjærligheten i veggene håper vi blir værende 🙂

 4. Så gøy at du har begynt med egen blogg!! Lykke til, gleder meg til å følge deg? et lite spørsmål, hvilke program bruker du får plage moodboard? ?

  1. Det kommer veldig snart! Det har vært litt forsinkelser med tegningene av huset, men snart sette vi i gang og da lover jeg å blogge mer om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *